Altec Classic op voorraad

Altec Classic

Met de Altec Classic Transportfiets kun je gemakkelijk spullen vervoeren op de fiets, zoals een schooltas of boodschappen. Dit is mogelijk dankzij de handige voordrager waarover de fiets beschikt. Het frame is vervaardigd van staal, waardoor extra gewicht voor deze stevige fiets geen enkel probleem is. Echter, wij raden je aan om de fiets zoveel mogelijk binnen te stallen, omdat staal niet volledig bestand is tegen roest.

 

De Altec Classic heeft een uiterlijk dat lijkt op een zwarte omafiets vanwege de dubbele framebuis. Zowel voor als achterop zit verlichting waarmee je ’s avonds kunt fietsen. De gesloten kettingkast en eenvoudige onderdelen maken de Altec Classic 28 inch erg onderhoudsarm en betaalbaar als transportfiets! Toch adviseren wij om de fiets na 3 maanden, en daarna jaarlijks, langs de fietsenmaker te brengen voor controle, om eventuele problemen te voorkomen.

Het standaard en het ringslot zorgen ervoor dat je de fiets overal veilig kunt achterlaten. Wil je echter het zekere voor het onzekere nemen en je nieuwe transportfiets verzekeren, dan kun je een ART-gekeurd ringslot aanschaffen.

Prijs: €319,00

Kenmerken

Framemaat58 Wielmaat28

Meer informatie?


  Simson
  BFK
  Schwalbe
  Merida
  NORTA
  Altec
  Simson
  BFK
  Schwalbe
  Merida
  NORTA
  Altec
  Simson
  BFK
  Schwalbe
  Merida
  NORTA
  Altec