Fietsendrager Yakima OP VOORRAAD

Fietsendrager Yakima

YAKIMA-FIETSENDRAGERS

Als je graag in een afgelegen omgeving fietst, heb je een fietsendrager nodig om je fiets daarnaartoe te brengen. Fietsendragers zijn de perfecte manier om je fiets te vervoeren: ze houden je modderige fiets buiten de auto en je houdt meer ruimte over voor passagiers. Bekijk ons uitgebreide assortiment aan fietsendragers en kies de ideale fietsendrager voor jouw auto.

VIND DE PERFECTE FIETSENDRAGER VOOR JE AUTO

Bij Yakima ontwerpen we fietsendragers voor bijna elke auto. Fietsendragers voor op de trekhaak zijn supergemakkelijk en snel te gebruiken. Ze zijn daarmee ideaal voor het snel en eenvoudig bevestigen van je fiets. Als je geen trekhaak hebt, kun je je fietsen op het dak van je auto vervoeren met een dakdrager. Ook is er de mogelijkheid om een fietsendrager op de achterklep van je auto te bevestigen. Welke fietsendrager je ook kiest, ze kunnen allemaal snel worden gemonteerd en zijn zeer gebruiksvriendelijk.

VEILIGE EN GEBRUIKSVRIENDELIJKE FIETSENDRAGERS

Elke Yakima-fietsendrager is gemaakt van de beste materialen en uitgebreid getest. Zo kunnen we de veiligheid en kwaliteit van onze fietsendragers altijd garanderen. We zijn ervan overtuigd dat je fietsdrager nog vele jaren mee zal gaan.

Meer informatie?


  Simson
  BFK
  Schwalbe
  Merida
  NORTA
  Altec
  Simson
  BFK
  Schwalbe
  Merida
  NORTA
  Altec
  Simson
  BFK
  Schwalbe
  Merida
  NORTA
  Altec